PTG – Aan de slag

PostTraumatische Groei maakt van ellende levenservaring. Daarvoor is focus nodig op krachten, talenten en vaardigheden. Hoe kun je die versterken?
Ga aan de slag met PostTraumatische Groei! Voor jezelf, of als coach, psycholoog, behandelaar, arbeidsdeskundige, HR-professional of leidinggevende.

Je kunt natuurlijk ons boek kopen. Of maak een keus uit ons andere aanbod: individuele coaching, webinar, inspiratiesessies, workshops of masterclasses.
Je kunt ook de PTG-Vragenlijst invullen, om een indruk te krijgen van waar je nu staat. 

Ralph vertoonde stevig agressief verbaal gedrag

“Ralph is een echte Utrechter. Je kunt heerlijk met hem lachen. Hij is het type ‘ruwe bolster, blanke pit’ en altijd recht voor z’n raap. En vol met humor.

Ralph is ook een sterke leidinggevende. Hij werkt door zijn brede achtergrond, ervaring en persoonlijkheid zeer effectief. Hij heeft afdelingen die niet goed lopen binnen de kortste keren weer op de rit. Toch werd hij bijna ontslagen en stond zijn vrouw op het punt bij hem weg te gaan.

Ralph had namelijk één groot probleem. Als hij geïrriteerd was, was hij zo verbaal agressief dat anderen letterlijk maakten dat ze uit de buurt kwamen. Er moest iets gebeuren, dat wist hij inmiddels zelf ook wel, want hij had geen grip op dat gedrag. Maar wanneer en hoe?

De pijn van het dreigende verlies van zijn vrouw en van zijn baan waren de druppel om nu in beweging te komen.”

Aanvang van een casus uit het boek PostTraumatische Groei – Sterker door ellende

Ontvang Kennis & Inspiratie

We vertellen graag over ons werk en onze missie: PostTraumatische Groei bekender maken dan PTSS. Omdat het zoveel voor mensen kan betekenen! Deze nieuwsbrief biedt inspiratie en kennis. Zowel voor jou persoonlijk als voor jou als professional.

Ontvang de nieuwsbrief

You have Successfully Subscribed!