PTG-Coaching

Voel je je al een tijd moe, uitgeput, depressief, ongedurig, boos, onveilig, angstig?

Ben je bang om je ziek te moeten melden of ben je al arbeidsongeschikt als gevolg van psychisch- of emotioneel gerelateerde klachten?

Ben je benieuwd hoe PTG-Coaching jou kan helpen? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op! Samen bekijken we of PTG-Coaching wat voor jou is. Liever eerst wat meer informatie? Kijk gerust eens op de website van onze praktijk.

 

 

Aan de slag

PTG Coachsessies ‘Van klacht naar Kracht’

Heb je kennisgemaakt met het gedachtegoed PostTraumatische Groei – Sterker door ellende en heb je even wat hulp nodig om de weg naar groei bij jezelf te vinden?

In twee gesprekken van een uur zetten we je op jouw spoor naar groei. We kijken dan vooral met je naar welke krachten je verder kunt ontwikkelen, die er daardoor uiteindelijk voor zorgen dat je over jouw klachten heen kunt groeien. Van klacht naar Kracht dus.

 

 

“Door Anja ging ik terug in de levensmolen met de wetenschap dat, wanneer je maar een been of arm uitsteekt, je de molen kunt stoppen wanneer je dat wilt. Grenzen aangeven, spelen met energie, beter voor mezelf zorgen en opkomen. Daar ligt de kracht, daar vind je de balans tussen willen en mogen i.p.v. moeten en doelloos doen. Ik weet nu dat ik er behoorlijk invloed op kan hebben om mijn energie positief te richten en te benutten.

Jantina