Nieuwsbrief

We vertellen graag over ons werk en onze missie: PostTraumatische Groei bekender maken dan PTSS. Omdat het zoveel voor mensen kan betekenen!
Deze nieuwsbrief biedt inspiratie en kennis. Zowel voor jou persoonlijk als voor jou als professional.

“Mijnheer, u mag blij zijn als u de 60 haalt”

“Mijnheer, u mag blij zijn als u de 60 haalt” kreeg Freek te horen toen hij 56 jaar was. Hij had al een aantal hartinfarcten overleefd en meerdere operaties gehad om aders om te leggen. “Het ziet er allemaal niet florissant meer uit”, kreeg hij te horen.

Freek was eigenaar van een succesvol bedrijf. Hijzelf en zijn omgeving zagen hem als een gevierde, ‘harde’ zakenman. Maar dat was door zijn ‘bijna-doodsvonnis’ allemaal in één keer heel anders geworden.

Hij had alles zo goed voor elkaar. En nu liet zijn lichaam hem in de steek. Hij werd overvallen door heftige emoties. Wat moet ik daar in vredesnaam mee, vroeg hij zich af. Als harde zakenman had hij geen idee hoe hij hiermee om moest gaan. Hij veroordeelde zichzelf er eigenlijk om.

Freek wist niet wat hij ermee aan moest, was helemaal de kluts kwijt en zocht hulp. Hij had nooit gedacht dat ooit te zullen doen, maar hij leefde in zo’n emotionele achtbaan dat hij toch een afspraak maakte.

Aanvang van een casus uit het boek PostTraumatische Groei – Sterker door ellende

Home » PTG – Aan de slag » Nieuwsbrief

Ontvang Kennis & Inspiratie

We vertellen graag over ons werk en onze missie: PostTraumatische Groei bekender maken dan PTSS. Omdat het zoveel voor mensen kan betekenen! Deze nieuwsbrief biedt inspiratie en kennis. Zowel voor jou persoonlijk als voor jou als professional.

Ontvang de nieuwsbrief

You have Successfully Subscribed!