Opleidingen & Workshops

Vraag eens: “Wat heb je geleerd van je ellende?” In plaats van: “Hoe erg was het?”

De uitspraak ‘what doesn’t kill you, makes you stronger’ is aardig bekend. Waarom blijft het beeld dan bestaan dat je na allerlei soorten ellende altijd kwetsbaar zou blijven? Na ellende kun je juist sterker en meer bevlogen dan ooit tevoren worden. Als je maar voor de juiste aanpak kiest.

Hoe? Kom naar één van de geaccrediteerde workshops, inspiratiesessies, masterclasses of opleidingen.

Inspiratiesessie PostTraumatische Groei (PTG) – Sterker door ellende

In deze inspiratiesessie maak je op korte en krachtige wijze kennis met het positieve en hoopvolle gedachtengoed van PTG. De inspiratiesessie is geschikt voor iedereen die persoonlijk of professioneel te maken heeft met ellende of die gewoon wil weten hoe je beter met ellende om kunt gaan.

Workshops voor medewerkers, werkgevers en particulieren

Ingrijpende gebeurtenissen kunnen je leven stevig beïnvloeden. Of het nu het krijgen van een ziekte is, het meemaken van een burn-out of een depressie, het zien gebeuren van een ongeluk, het meemaken van een echtscheiding, het verliezen van een baan, het verliezen van vooruitzichten in een baan of andere ellende. Het is veelal heftig en ingrijpend. Maar moeilijke tijden of ellende kunnen je levensloop uiteindelijk ook in positieve zin compleet transformeren.

Workshops voor coaches, psychologen, arbeidsdeskundigen en behandelaren

De workshop is geaccrediteerd voor de registers Psycholoog Arbeid en Gezondheid (A&G) NIP en Arbeid- en Organisatiepsycholoog (A&O) NIP (ID nummer: 357603). Er zijn 3 punten toegekend door het accreditatiebureau NIP.

Workshops voor HRM-/arboprofessionals en leidinggevenden

De workshop is ontwikkeld voor professionals die betrokken zijn bij de behandeling/coaching van medewerkers die (dreigen te) verzuimen door psychisch-/emotioneel gerelateerde klachten zoals burn-out, overspanning, depressie, angsten, psychische klachten door ziekten of andere ellende.

Inspiratiesessie FUCK IT! 

Kom naar de Interactieve inspiratiesessie op 30 september in Heerenveen. In het eerste deel van de sessie laten Greet Vonk en Anja Jongkind je op inspirerende, herkenbare en bruikbare wijze kennis maken met het positieve en hoopvolle gedachtengoed van PostTraumatische Groei (PTG).

In het tweede deel neemt Marijke Scholten je mee in haar verhaal FUCK IT!: over hoe zij van Moet naar Moed en van Hard naar Hart ging. Haar persoonlijke stappenplan geeft inzicht en richting in hoe herstellen van een burn-out er uit kan zien en wat écht helpt om te groeien. PTG zorgt ervoor dat ze nu meer durft waar ze van droomt.