Ontwikkeladvies

Het ministerie van SoZaWe bood in 2019 iedere werkende van 45 jaar of ouder de mogelijkheid om met een coach een ‘ontwikkeladvies’ te formuleren. Wij hebben daar echt veel mensen mee vooruit kunnen helpen. In het kader van het tweede Coronasteunpakket heeft de overheid besloten het ontwikkeladvies aan te bieden voor iedereen tussen de 18 jaar en de pensioengerechtigde leeftijd.

Wij doen daar weer aan mee, maar helaas is de subsidiepot al na een maand leeg. Het ministerie heeft echter bekend gemaakt dat er nog een vervolg komt. Wil jij dan mee doen? Je kunt daarvoor je gegevens in dit korte formulier invullen en dan informeren we jou meteen als er weer mogelijkheden zijn om je aan te melden.

 

Hoe ziet dat ontwikkeladvies eruit?

Als start van het traject vul je een arbeidsmarktscan in. Vervolgens gaan wij in 2 coachgesprekken van ca. 2 uur met jou jouw situatie, mogelijkheden, ontwikkelcapaciteiten, enz. beschouwen en bespreken. Het kan gaan over allerlei aspecten die met jou, jouw omstandigheden, zowel privé als jouw werk te maken hebben. Zoals bijvoorbeeld talentontwikkeling, klachten, valkuilen, nieuwe ontwikkelingen in je leven, je werk, etc. Het kan ook gaan over de invloed van een moeilijke periode of traumatische ervaring op jouw leven en toekomst. Hoe je hier sterker uit kunt komen en hoe je jouw verworven levenservaring in kunt zetten in je leven. 

 

 

Ontvang Kennis & Inspiratie

We vertellen graag over ons werk en onze missie: PostTraumatische Groei bekender maken dan PTSS. Omdat het zoveel voor mensen kan betekenen! Deze nieuwsbrief biedt inspiratie en kennis. Zowel voor jou persoonlijk als voor jou als professional.

Ontvang de nieuwsbrief

You have Successfully Subscribed!