Vragenlijst PTG

Vul de PTG-Vragenlijst in. De vragen gaan in op vijf gebieden: relaties met anderen, zien van nieuwe mogelijkheden, ervaren van persoonlijke kracht, verandering in religie of spiritualiteit en verandering van de waardering van het leven. Vaak helpt het invullen al om ook positieve kanten te zien. Je kunt kiezen uit een verkorte vragenlijst (10 vragen, invultijd een paar minuten) of een volledige vragenlijst (25 vragen, invultijd circa 5 minuten).

Bij de verkorte vragenlijst geeft de totaalscore een goede weergave van de door jou ervaren mate van PostTraumatische Groei en zijn de scores op de vijf hierboven genoemde gebieden alleen indicatieve scores. Bij de volledige vragenlijst krijg je ook de complete scores op de vijf gebieden.

Je krijgt de resultaten meteen gemaild.

Shit kan activeren

Als er veel ellende in je leven plaatsvindt, is dat zeer indringend. Je voelt je dan akelig en vaak ook wel slachtoffer van de omstandigheden.
Echter: je kunt door ellende in je leven gemotiveerd en geactiveerd raken om jezelf te zoeken en je rommel op te ruimen. Je hoeft niet eens te weten waar je moet zoeken.
Het komt al vanzelf.
Als je ooit door onmacht of onervarenheid je emoties bedekt hebt, raak je er uiteindelijk echt wel sterk genoeg voor om jouw heftige emoties te ont-dekken en te leren hanteren. Ellende ervaren is eigenlijk een mooie actie van het bovenbewuste: het is een motivatie tot een helder en onbezoedeld leven!
Het nodigt uit en activeert jou om eerlijk en oprecht naar jezelf te zijn.

Bron: Gelukkig door ont-dekken – Sterker door ellende

Home » PTG – Aan de slag » Vragenlijst PTG

Ontvang Kennis & Inspiratie

We vertellen graag over ons werk en onze missie: PostTraumatische Groei bekender maken dan PTSS. Omdat het zoveel voor mensen kan betekenen! Deze nieuwsbrief biedt inspiratie en kennis. Zowel voor jou persoonlijk als voor jou als professional.

Ontvang de nieuwsbrief

You have Successfully Subscribed!