Webinar

Kom krachtiger uit een burn-out of andere ellende.

Kun je een moeilijke periode in je leven gebruiken om te groeien?
Ja, dat kan! Je kunt zelfs krachtiger en levenswijzer uit een moeilijke periode komen.

In de webinar maak je op inspirerende wijze kennis met het positieve gedachtegoed van PostTraumatische Groei en krijg je een indruk hoe je dat kunt toepassen in je leven en je werk.
Geschikt voor iedereen die persoonlijk of professioneel te maken heeft met allerlei vormen van ellende, of daarin gewoon geïnteresseerd is.

FUCK IT!

Marijke wil meer schrijven en meer delen met en voor ’groepen’. Daarom heeft zij haar eigen verhaal voor ons boek geschreven.

In de jaren voorafgaand aan mijn burn-out had ik mijn leven prima op orde. Ik had een goed huwelijk, leuke kinderen, een fijne sociale omgeving, een mooie uitdagende baan, was gezond en had geen geldzorgen. Kortom, ik had niks te klagen.

En dat deed ik dan ook niet, ook niet als er op één van die vlakken weleens gedoe of tegenslag was. De strategie was om dat gevoel weg te drukken, om flink te zijn, me te vergelijken met alles en iedereen die het zwaarder had, door te zetten en het negatieve gevoel te negeren. Dat ging jarenlang goed….. dacht ik.

Aanvang van een casus uit het boek PostTraumatische Groei – Sterker door ellende

Ontvang Kennis & Inspiratie

We vertellen graag over ons werk en onze missie: PostTraumatische Groei bekender maken dan PTSS. Omdat het zoveel voor mensen kan betekenen! Deze nieuwsbrief biedt inspiratie en kennis. Zowel voor jou persoonlijk als voor jou als professional.

Ontvang de nieuwsbrief

You have Successfully Subscribed!