Annuleringsvoorwaarden opleiding PTG-Practitioner en PTG-Master Practitioner

Leuk dat je belangstelling hebt!
Hierbij informeren we je over de annuleringsmogelijkheden. Je inschrijving voor de opleiding is definitief als je een bevestigingsmail van ons hebt gekregen en je de factuur hebt betaald (tenzij we een betalingsregeling hebben getroffen). We vragen je het bedrag zo snel mogelijk over te maken. Uiterlijk vijf weken voor de eerste opleidingsdag.

  • Annuleren van je aanmelding is mogelijk tot vier weken voor de eerste opleidingsdag. Als je al hebt betaald ontvang je je totale bedrag minus € 100,00 (+ btw) administratiekosten terug op je rekening. 
  • Als er na het intake/supervisiegesprek (alleen van toepassing bij de opleiding PTG-Practitioner) alsnog geannuleerd wordt, dan ontvang je het hele bedrag
    (€ 6.450,- + btw) terug op je rekening.
  • Annuleer je binnen vier weken voor de opleiding, dan ben je 50% van het gehele bedrag verschuldigd. Je kunt er wel altijd voor kiezen om iemand anders in jouw plaats te laten deelnemen. Geef de naam van diegene dan vooraf aan ons door via de mail.
  • Annulering verloopt alleen via de mail, niet telefonisch.
  • Mocht de opleiding onverhoopt niet doorgaan – bijvoorbeeld door overmacht -, dan krijg je het bedrag direct en volledig teruggestort. Of je kunt er voor kiezen de opleiding later te volgen.

Ontvang Kennis & Inspiratie

We vertellen graag over ons werk en onze missie: PostTraumatische Groei bekender maken dan PTSS. Omdat het zoveel voor mensen kan betekenen! Deze nieuwsbrief biedt inspiratie en kennis. Zowel voor jou persoonlijk als voor jou als professional.

Ontvang de nieuwsbrief

You have Successfully Subscribed!