Annuleringsvoorwaarden Workshop

Leuk dat je belangstelling hebt!

Hierbij informeren we je over de annuleringsmogelijkheden. Je inschrijving voor de workshop is definitief als je een bevestigingsmail van ons hebt gekregen en je de factuur hebt betaald.

  • We vragen je het bedrag zo snel mogelijk over te maken en uiterlijk twee weken voor de sessie.
  • Annuleren van je aanmelding is mogelijk tot twee weken voor de sessie. Als je al hebt betaald ontvang je € 165,00 (+ btw) terug op je rekening. Dat is €195,00 min de kosten voor het boek, dat we je wel opsturen, en min de administratiekosten.
  • Annuleer je binnen twee weken voor de workshop, dan ben je het gehele bedrag verschuldigd. Je kunt er wel altijd voor kiezen om iemand anders in jouw plaats te laten deelnemen. Geef de naam van diegene dan vooraf aan ons door via de mail.
  • Annulering verloopt alleen via de mail, niet telefonisch.
  • Mocht de workshop onverhoopt niet doorgaan – bijvoorbeeld door overmacht -, dan krijg je het bedrag direct en volledig teruggestort. Of je kunt er voor kiezen de workshop op een andere datum te volgen.

Ontvang Kennis & Inspiratie

We vertellen graag over ons werk en onze missie: PostTraumatische Groei bekender maken dan PTSS. Omdat het zoveel voor mensen kan betekenen! Deze nieuwsbrief biedt inspiratie en kennis. Zowel voor jou persoonlijk als voor jou als professional.

Ontvang de nieuwsbrief

You have Successfully Subscribed!