Boeken

Bekijk het aanbod

Staffelkorting

Conform de wet op de vaste boekenprijs mogen wij bij bestellingen vanaf 10, 30 of 100 boeken respectievelijk 5, 10 of 20% korting geven.
Dit gaat dan vanzelf bij de betaling.

★★★★★ in 21 reviews

PostTraumatische Groei – Sterker door ellende

Ingrijpende gebeurtenissen kunnen je leven stevig beïnvloeden. Of het nu het krijgen van een ziekte is, het meemaken van een burn-out of een depressie, het zien gebeuren van een ongeluk, het meemaken van een echtscheiding, het verliezen van een baan, het verliezen van vooruitzichten in een baan of andere ellende. Het is veelal heftig en ingrijpend, maar moeilijke tijden of ellende kunnen je levensloop uiteindelijk ook in positieve zin compleet transformeren.

“Sterker door ellende”. Je vindt dit misschien een gekke titel. En toch kan het echt. Hoezo, altijd kwetsbaar blijven of op je grenzen blijven letten na ellende? Helemaal nergens voor nodig! Je kunt groeien en daardoor zelfs sterker uit de strijd tevoorschijn komen. In de wetenschap heet dat fenomeen PostTraumatische Groei, een andere benaming voor ‘what doesn’t kill you, makes you stronger’.

In dit boek maak je op inspirerende, herkenbare en bruikbare wijze kennis met het positieve en hoopvolle gedachtegoed van PTG. Het boek is geschikt voor iedereen die persoonlijk en/of professioneel te maken heeft met ellende of daarin gewoon geïnteresseerd is.

Bekijk hier het inkijkexemplaar >

Hardcover & fullcolor: € 24,95 (gratis verzendig vanaf € 20,-)
E-book: € 19,95
Hardcover & E-book: € 32,90

★★★★★ in 5 reviews

Gelukkig door ont-dekken – Sterker door ellende 

Een boek met inspirerende teksten en levenswijsheden,  een spreukenboek, een boek met ansichtkaarten? Wat voor boek is dit nu eigenlijk?
Eigenlijk is het dat allemaal en als je wilt kun je de illustraties zelfs nog inkleuren.

We merken in ons werk dat nuchtere, inspirerende, tot nadenken stemmende teksten mensen vaak op een beter spoor zetten. In dit boek zitten 53 kaarten met spreuken en toelichtende teksten voor alle weken van een jaar. We hebben het boek zo gemaakt dat jij ze eventueel ook als kaart per stuk kunt delen.

De intentie van de teksten is eigenlijk altijd om iemand helder en nuchter naar zichzelf en de omstandigheden te laten kijken, zodat het leven, de omstandigheden en de bijbehorende emoties en gedachtes beter hanteerbaar worden. Zodat jij jezelf gaat ont-dekken, herkennen, erkennen en zo optimaal mogelijk gaat hanteren.

Bekijk hier het inkijkexemplaar >

 

Hardcover & fullcolor: €18,95 (gratis verzendig vanaf € 20,-).

Label

“De titel “Sterker door ellende”, pakt mij al meteen. Een positief geluid in tijden van moeilijkheden, zonder de ellende die we ervan kunnen ondervinden te bagatelliseren. Het boek is zeer toegankelijk, het leest makkelijk en spreekt tot de verbeelding door de voorbeelden die Greet en Anja gebruiken. Daarnaast zijn er ook verschillende casussen uitgewerkt. Ik kan dit boek van harte aanbevelen, voor zowel coaches als voor degenen die zelf in de ellende zitten of hebben meegemaakt.”

Maybelline Molensky

Label

“Een heerlijk leesbaar boek. Elke negatieve situatie kent kansen voor innerlijke groei, dit boek helpt je zeker deze kansen te herkennen en te pakken. Zelfs eigenschappen die je altijd zelf als negatief hebt gezien, blijken positieve kanten voor je te hebben.

Ook zonder traumatische ervaringen is dit boek voor iedereen een absolute aanrader!”

Danijela Budimir

Label

“Wat een waardevolle boodschap brengen jullie met dit boek!
Op een fijne, luchtige manier bieden jullie veel diepgang.”

Eveline Broekhuizen

Home » Boeken Overzicht

Ontvang Kennis & Inspiratie

We vertellen graag over ons werk en onze missie: PostTraumatische Groei bekender maken dan PTSS. Omdat het zoveel voor mensen kan betekenen! Deze nieuwsbrief biedt inspiratie en kennis. Zowel voor jou persoonlijk als voor jou als professional.

Ontvang de nieuwsbrief

You have Successfully Subscribed!