PostTraumatische Groei – Sterker door ellende en Cadeautje verpakt in prikkeldraad – Van klacht naar Kracht

PostTraumatische Groei - Sterker door ellende én ons nieuwe boek Cadeautje verpakt in prikkeldraad – Van klacht naar Kracht, samen voor € 39.95

Deze actie loopt t/m 31 december 2023.

 

PostTraumatische Groei – Sterker door ellende

Ingrijpende gebeurtenissen kunnen je leven stevig beïnvloeden. Of het nu het krijgen van een ziekte is, het meemaken van een burn-out of een depressie, het zien gebeuren van een ongeluk, het meemaken van een echtscheiding, het verliezen van een baan, het verliezen van vooruitzichten in een baan of andere ellende. Het is veelal heftig en ingrijpend, maar moeilijke tijden of ellende kunnen je levensloop uiteindelijk ook in positieve zin compleet transformeren.

“Sterker door ellende”. Je vindt dit misschien een gekke titel. En toch kan het echt. Hoezo, altijd kwetsbaar blijven of op je grenzen blijven letten na ellende? Helemaal nergens voor nodig! Je kunt groeien en daardoor zelfs sterker uit de strijd tevoorschijn komen. In de wetenschap heet dat fenomeen PostTraumatische Groei, een andere benaming voor ‘what doesn’t kill you, makes you stronger’.

In dit boek maak je op inspirerende, herkenbare en bruikbare wijze kennis met het positieve en hoopvolle gedachtegoed van PTG. Het boek is geschikt voor iedereen die persoonlijk en/of professioneel te maken heeft met ellende of daarin gewoon geïnteresseerd is.

Bekijk hier het inkijkexemplaar >

 

Cadeautje verpakt in prikkeldraad – Van klacht naar Kracht

Moeilijke tijden zijn ook cadeautjes, hoe lastig ze ook zijn. Helaas zitten ze wel verpakt in prikkeldraad.
Niemand weet wat er in jouw cadeautje zit. Het enige wat wel bekend is, is dat iedereen die jou is voorgegaan het uitpakken van dat cadeau meer dan de moeite waard vond.

Gun jezelf de tijd om de nieuwe versie van jouzelf uit te pakken. Doe het voorzichtig en zorgvuldig.
Wees blij met elk stukje prikkeldraad dat je verwijdert.

Heb het lef om niet weer ‘de oude’ te worden.
En heb ook het lef om anderen de ruimte te geven dit zo te doen.

Hoe haal ik ‘mijn cadeautje uit het prikkeldraad’? Hoe doe je dat nu precies? Hoe werkt het? Wat kan ik zelf allemaal doen? Hoe leer ik mijzelf en al mijn capaciteiten dan beter (h)erkennen en hanteren?
Dit boek gaat over hoe je kunt ontwikkelen van klacht naar Kracht.
Het gaat dieper in op hoe je zowel je gekende alsook je ongekende mogelijkheden en kwaliteiten beter leert (her)kennen en hanteren. Waardoor je uiteindelijk zelfs ook sterker door allerlei ellende kunt worden. Het boek is in z’n algemeenheid verhelderend en tot steun voor iedereen die te maken heeft met heftige of mildere vormen van ellende. Of die nu van jouzelf zijn of van iemand in jouw omgeving.
De uitgangspunten die in dit boek aan de orde komen, gelden in principe voor alle situaties.

Bekijk hier het inkijkexemplaar >

 

Over de auteurs

Anja Jongkind en Greet Vonk werken sinds 2013 samen binnen Et Emergo en hebben PTG-Coaching ontwikkeld. Ze geven ook workshops, lezingen, inspiratiesessies en opleidingen op het gebied van PostTraumatische Groei. Hun eerste boek PostTraumatische Groei – Sterker door ellende (2020) stond meer dan twee weken op nummer 1 van de bestsellerlijst van Managementboek.
Anja werkt in haar praktijk als therapeut en als coach al meer dan 40 jaar vanuit deze uitgangspunten. Greet leerde rondom de eeuwwisseling ‘het vak’ van Anja en deed een wetenschappelijk onderzoek betreffende PostTraumatische Groei. Haar onderzoek is in 2019 gepubliceerd in het wetenschappelijke tijdschrift International Journal of Workplace Health Management.
www.et-emergo.nl

Aanbieding!

39,95

Opties & Bestellen
Aangesloten bij

Ontvang Kennis & Inspiratie

We vertellen graag over ons werk en onze missie: PostTraumatische Groei bekender maken dan PTSS. Omdat het zoveel voor mensen kan betekenen! Deze nieuwsbrief biedt inspiratie en kennis. Zowel voor jou persoonlijk als voor jou als professional.

Ontvang de nieuwsbrief

You have Successfully Subscribed!