Gelukkig door ont-dekken

Wat voor boek is dit nu eigenlijk? Een spreukenboek, een boek met ansichtkaarten, een boek met inspirerende  teksten en levenswijsheden?
Eigenlijk is het dat allemaal en als je wilt kun je de illustraties zelfs nog inkleuren.

We merken in ons werk dat nuchtere, inspirerende, tot nadenken stemmende teksten mensen vaak op een beter spoor zetten. In dit boek zitten 53 kaarten met spreuken en toelichtende teksten voor alle weken van een jaar. We hebben het boek zo gemaakt dat jij ze eventueel ook als kaart per stuk kunt delen.

De intentie van de teksten is eigenlijk altijd om iemand helder en nuchter naar zichzelf en de omstandigheden te laten kijken, zodat het leven, de omstandigheden en de bijbehorende emoties en gedachtes beter hanteerbaar worden. Zodat jij jezelf gaat ont-dekken, herkennen, erkennen en zo optimaal mogelijk gaat hanteren.

Lees hier het inkijkexemplaar >

Hardcover & fullcolor: €18,95 (gratis verzendig vanaf € 20,-).
Conform de wet op de vaste boekenprijs mogen wij bij bestellingen vanaf 10, 30 of 100 boeken respectievelijk 5, 10 of 20% korting geven. Dit gaat dan vanzelf bij de betaling.

Staffelkorting

10 of meer is 5% korting
30 of meer is 10% korting
100 of meer is 20% korting

18,95

Opties & Bestellen
Aangesloten bij

Ontvang Kennis & Inspiratie

We vertellen graag over ons werk en onze missie: PostTraumatische Groei bekender maken dan PTSS. Omdat het zoveel voor mensen kan betekenen! Deze nieuwsbrief biedt inspiratie en kennis. Zowel voor jou persoonlijk als voor jou als professional.

Ontvang de nieuwsbrief

You have Successfully Subscribed!