E-learning PostTraumatische Groei – Sterker door ellende Basisversie – Actie

Ingrijpende gebeurtenissen kunnen je leven stevig beïnvloeden

Of het nu het krijgen van een ziekte is, het meemaken van een burn-out of een depressie, het zien gebeuren van een ongeluk, het meemaken van een echtscheiding, het verliezen van een baan, het verliezen van vooruitzichten in een baan of andere ellende c.q. trauma’s.
Het is veelal heftig en ingrijpend, maar moeilijke tijden of ellende kunnen je levensloop uiteindelijk ook in positieve zin compleet transformeren.

 

Hoezo, altijd kwetsbaar blijven of op je grenzen blijven letten na ellende?

Soms is dat echt nodig, maar in veel gevallen is dat - met respect voor de doorstane ellende - nergens voor nodig! Je kunt er ook van groeien en daardoor zelfs sterker uit de strijd tevoorschijn komen.
In de wetenschap heet dat fenomeen PostTraumatische Groei, een andere benaming voor ‘what doesn’t kill you, makes you stronger’.

In deze introductie e-learning PostTraumatische Groei - Sterker door ellende maak je op inspirerende, herkenbare en bruikbare wijze kennis met het positieve en hoopvolle gedachtegoed van PTG.

Deze e-learning is enerzijds geschikt voor en biedt weer perspectief aan mensen die zelf met ellende te maken hebben of hebben gehad. Het biedt veel inspiratie en handvatten doordat de e-learning gericht is op het ‘ont’-wikkelen van de eigen capaciteiten en talenten.
Juist in moeilijke tijden is dat heel goed mogelijk. Dat zorgt uiteindelijk voor meer bewustwording, zelfmanagement en een bredere professionele en persoonlijke ontwikkeling waardoor cursisten zowel persoonlijk als professioneel weer steviger in het leven staan.
Anderzijds is de e-learning voor professionals een interessante kennismaking met alle mogelijkheden die het gedachtegoed PTG biedt. Ten eerste omdat zij ook mensen zijn die mogelijk zichzelf nog verder kunnen ‘ont’-wikkelen. Ten tweede omdat ze extra vaardigheden krijgen aangereikt in de breedste zin van het woord die in veel verschillende beroepsgroepen van bijzonder toegevoegde waarde zijn.
N.b. Als professionals met de e-learning PE-punten willen verwerven, moeten ze de complete versie volgen.

 

De e-learning bestaat uit 4 modules met in totaal 34 lessen

Er zit een mooie afwisseling in qua luisteren, lezen en kijken, korte metaforische teksten, animaties en opdrachten. De video’s zijn ingesproken door twee personen die in beeld en aan het woord zijn en die elkaar afwisselen. Dat maakt het gemakkelijker om geconcentreerd te blijven.

Als je de e-learning van 4 modules aanschaft heb je 4 maanden toegang tot de e-learning.

Extra informatie

Opties

E-learning, E-learning met 3 uur coaching/begeleiding, E-learning met 6 uur coaching/begeleiding

Aanbieding!

E-learning:
PostTraumatische Groei – Sterker door Ellende

  • 4 modules
  • 34 lessen

Oorspronkelijke prijs was: €47,19.Huidige prijs is: €30,25.

Opties & Bestellen
Aangesloten bij

Ontvang Kennis & Inspiratie

We vertellen graag over ons werk en onze missie: PostTraumatische Groei bekender maken dan PTSS. Omdat het zoveel voor mensen kan betekenen! Deze nieuwsbrief biedt inspiratie en kennis. Zowel voor jou persoonlijk als voor jou als professional.

Ontvang de nieuwsbrief

You have Successfully Subscribed!