Webinar: PostTraumatische Groei en hoogbegaafdheid

Als je niet erkent wordt in wie je bent en wat je nodig hebt, als je talenten niet gezien worden of zelfs verkeerd geïnterpreteerd worden, kan dat traumatiserende impact hebben. PTG betekent dan dat je je talenten kunt ontdekken en (h)erkennen, zodat die tot bloei kunnen komen.

En ook ingrijpende gebeurtenissen kunnen je leven stevig beïnvloeden. Of het nu het krijgen van een ziekte is, het meemaken van een burn-out of een depressie, het zien gebeuren van een ongeluk, het meemaken van een echtscheiding, het verliezen van een baan, het verliezen van vooruitzichten in een baan of andere ellende. Moeilijke tijden of ellende kunnen je levensloop uiteindelijk ook in positieve zin compleet transformeren.

Hoe dat werkt, vertelt Mirjam Visser-Fuchs. Ze is certified PTG-practitioner en specialist op het gebied van hoogbegaafdheid bij Talentbloeier.

Doelgroep

De webinar is geschikt voor iedereen die op korte en krachtige wijze kennis wil maken met het positieve en hoopvolle gedachtengoed van PTG in samenhang met hoogbegaafdheid.

Programma 

  • Trauma en traumareacties
  • Hoogbegaafdheid en trauma
  • Wat is PostTraumatische Groei (PTG)?
  • Kennismaken met de 5 verschillende deelgebieden van PTG
  • PTG-vragenlijst invullen en daardoor kort nader kennismaken met PTG
  • Talenten en kwaliteiten ontdekken en (h)erkennen

Praktische informatie

Datum/Tijd: donderdag 10 maart 2022, 20:00 uur
Tijdsduur:
 ca. 1 uur
Locatie: online. Je ontvangt uiterlijk 1 dag van tevoren de inloggevens.

0,00

Opties & Bestellen
Aangesloten bij

Ontvang Kennis & Inspiratie

We vertellen graag over ons werk en onze missie: PostTraumatische Groei bekender maken dan PTSS. Omdat het zoveel voor mensen kan betekenen! Deze nieuwsbrief biedt inspiratie en kennis. Zowel voor jou persoonlijk als voor jou als professional.

Ontvang de nieuwsbrief

You have Successfully Subscribed!