Opleidingen & Workshops

Bekijk het aanbod

Online

Sterker door ellende. Ook online.

Online Workshops

voor o.a. coaches, psychologen, zorgprofessionals, arbeidsdeskundigen en behandelaren

De workshop is geaccrediteerd door NIP, NOBCO, STiR, KNGF, LV POH-GGZ, VSR, LVV en NVvA.

Gratis Online Inspiratiesessie

PostTraumatische Groei (PTG) – Sterker door ellende

In deze inspiratiesessie maak je op korte en krachtige wijze kennis met het positieve en hoopvolle gedachtegoed van PTG. De inspiratiesessie is geschikt voor iedereen die persoonlijk of professioneel te maken heeft met ellende of die gewoon wil weten hoe je beter met problemen om kunt gaan.

Online Workshop

PTG voor HRM-/arboprofessionals en leidinggevenden

De workshop is ontwikkeld voor professionals die betrokken zijn bij de begeleiding van medewerkers die (dreigen te) verzuimen door psychisch-/emotioneel gerelateerde klachten zoals burn-out, overspanning, depressie, angsten, psychische klachten door ziekten, traumatische ervaringen (van mild tot zeer ernstig) of allerlei andere ellende.

Online Workshop

PostTraumatische Groei – Sterker door ellende voor medewerkers en particulieren

In deze workshop maak je op inspirerende, herkenbare en bruikbare wijze kennis met het positieve en hoopvolle gedachtegoed van PTG. De workshop is geschikt voor iedereen die te maken heeft met ellende of er gewoon belangstelling voor heeft.

Workshops

In één dagdeel aan de slag met het PTG gedachtegoed.

Workshops voor o.a. coaches, psychologen, zorgprofessionals, arbeidsdeskundigen en behandelaren

De workshop is geaccrediteerd door NIP, NOBCO, STiR, KNGF, LV POH-GGZ, LVV en NVvA.

Workshops voor HRM-/arboprofessionals en leidinggevenden

De workshop is ontwikkeld voor professionals die betrokken zijn bij de behandeling/coaching van medewerkers die (dreigen te) verzuimen door psychisch-/emotioneel gerelateerde klachten.

Workshops voor medewerkers en particulieren

In deze workshop maak je op inspirerende, herkenbare en bruikbare wijze kennis met het positieve en hoopvolle gedachtegoed van PTG. 

Opleidingen

Geaccrediteerd door NIP, NOBCO, KNGF, LV POH-GGZ, VSR en NVvA.

Opleiding PTG-Practitioner

Deze 10-daagse opleiding is ontwikkeld voor psychologen, psychotherapeuten, artsen, orthopedagogen, coaches, fysiotherapeuten, zorgprofessionals, arbeidsdeskundigen, behandelaren, POH-GGZ en arbo-professionals die betrokken zijn bij de behandeling/coaching/scholing/begeleiding van mensen die dreigen uit te vallen of die uitvallen door psychisch-/emotioneel gerelateerde klachten.

Home » Opleidingen Overzicht

Ontvang Kennis & Inspiratie

We vertellen graag over ons werk en onze missie: PostTraumatische Groei bekender maken dan PTSS. Omdat het zoveel voor mensen kan betekenen! Deze nieuwsbrief biedt inspiratie en kennis. Zowel voor jou persoonlijk als voor jou als professional.

Ontvang de nieuwsbrief

You have Successfully Subscribed!