Opleidingen & Workshops

Bekijk het aanbod

STAP-subsidie

Opleidingen met STAP-subsidie

STAP-subsidie

Overzicht opleidingen met STAP-subsidie

PostTraumatische Groei – Sterker door ellende.

E-learning

PostTraumatische Groei – Sterker door ellende
Geschikt voor iedereen die persoonlijk en/of professioneel te maken heeft met ellende of daarin gewoon geïnteresseerd is.

Complete e-learning

6 maanden toegang tot de e-learning en de community 

Webinars

PostTraumatische  Groei – Sterker door ellende

Webinars

Overzicht webinars

Community PostTraumatische Groei – Sterker door ellende.

Online

Sterker door ellende. Ook online.

Online Workshop PTG

voor coaches, psychologen, zorgprofessionals, arbeidsdeskundigen, vertrouwenspersonen en behandelaren

De workshop is geaccrediteerd door NIP, NOBCO, STiR, KNGF, LV POH-GGZ, NVvPO, VSR, LVV, SKJ, RSC, NVvA, Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals.

Gratis Online Inspiratiesessie

PostTraumatische Groei (PTG) – Sterker door ellende

In deze inspiratiesessie maak je op korte en krachtige wijze kennis met het positieve en hoopvolle gedachtegoed van PTG. De inspiratiesessie is geschikt voor iedereen die persoonlijk of professioneel te maken heeft met ellende of die gewoon wil weten hoe je beter met problemen om kunt gaan.

Online Workshop

PTG voor HRM-/arboprofessionals en leidinggevenden

De workshop is ontwikkeld voor professionals die betrokken zijn bij de begeleiding van medewerkers die (dreigen te) verzuimen door psychisch-/emotioneel gerelateerde klachten zoals burn-out, overspanning, depressie, angsten, psychische klachten door ziekten, traumatische ervaringen (van mild tot zeer ernstig) of allerlei andere ellende.

Online Workshop

PostTraumatische Groei – Sterker door ellende voor medewerkers en particulieren

In deze workshop maak je op inspirerende, herkenbare en bruikbare wijze kennis met het positieve en hoopvolle gedachtegoed van PTG. De workshop is geschikt voor iedereen die te maken heeft met ellende of er gewoon belangstelling voor heeft.

Workshops

In één dagdeel aan de slag met het PTG gedachtegoed.

Workshop PTG voor coaches, psychologen, zorgprofessionals, arbeidsdeskundigen,vertroouwenspersonen en behandelaren

De workshop is geaccrediteerd door NIP, NOBCO, STiR, KNGF, LV POH-GGZ, NVvPO, VSR, LVV, SKJ, RSC, NVvA, Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals.

Workshop PTG voor HRM-/arboprofessionals en leidinggevenden

De workshop is ontwikkeld voor professionals die betrokken zijn bij de behandeling/coaching van medewerkers die (dreigen te) verzuimen door psychisch-/emotioneel gerelateerde klachten.

Workshop PTG voor medewerkers en particulieren

In deze workshop maak je op inspirerende, herkenbare en bruikbare wijze kennis met het positieve en hoopvolle gedachtegoed van PTG. 

Opleidingen

Geaccrediteerd door o.a. NIP, NOBCO, LV POH-GGZ, NVPA, SKJ, RSC, VSR, LVV,  NVvA en Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals

Basisopleiding PTG

Deze 3-daagse opleiding is ontwikkeld voor allerlei professionals die betrokken zijn bij de behandeling/coaching/begeleiding van mensen die te kampen hebben met psychisch-/emotioneel gerelateerde klachten zoals burn-out, overspanning, depressie, angsten, psychische klachten door ziekten, milde traumatische ervaringen of allerlei andere ellende.

Opleiding PTG-Practitioner/PTG-Coach

Deze 10-daagse opleiding is ontwikkeld voor psychologen, psychotherapeuten, artsen, orthopedagogen, coaches, fysiotherapeuten, zorgprofessionals, arbeidsdeskundigen, behandelaren, POH-GGZ en arbo-professionals die betrokken zijn bij de behandeling/coaching/scholing/begeleiding van mensen die dreigen uit te vallen of die uitvallen door psychisch-/emotioneel gerelateerde klachten.

Opleiding PTG-Master Practitioner/PTG-Master Coach

Deze 7-daagse opleiding is ontwikkeld voor mensen die de opleiding PTG-Practitioner/PTG-Coach met goed gevolg hebben doorlopen en daarnaast uitgenodigd zijn om mee te doen aan de opleiding tot PTG-Master Practitioner/PTG-Master Coach. Hoe je het gedachtegoed PostTraumatische Groei integreert in jouw leven en werk is duidelijk naar voren gekomen in de opleiding tot PTG-Practitioner/PTG-Coach. In de opleiding PTG-Master Practitioner/PTG-Master Coach gaan we dieper in op verschillende thema’s waardoor je nog beter leert om in hele diverse situaties in staat bent om altijd aandacht en belangstelling te kunnen blijven tonen voor de persoon die ellende heeft (meegemaakt) en diens capaciteiten en mogelijkheden.

Home » Opleidingen Overzicht

Ontvang Kennis & Inspiratie

We vertellen graag over ons werk en onze missie: PostTraumatische Groei bekender maken dan PTSS. Omdat het zoveel voor mensen kan betekenen! Deze nieuwsbrief biedt inspiratie en kennis. Zowel voor jou persoonlijk als voor jou als professional.

Ontvang de nieuwsbrief

You have Successfully Subscribed!