Opleidingen & Workshops

Bekijk het aanbod

Online/
e-learning

PostTraumatische Groei – Sterker door ellende
Geschikt voor iedereen die persoonlijk en/of professioneel te maken heeft met ellende of daarin gewoon geïnteresseerd is.

Complete e-learning

6 maanden toegang tot de e-learning en de community 

Gratis Online Inspiratiesessie

PostTraumatische Groei (PTG) – Sterker door ellende

In deze inspiratiesessie maak je op korte en krachtige wijze kennis met het positieve en hoopvolle gedachtegoed van PTG. De inspiratiesessie is geschikt voor iedereen die persoonlijk of professioneel te maken heeft met ellende of die gewoon wil weten hoe je beter met problemen om kunt gaan.

Webinars

PostTraumatische  Groei – Sterker door ellende

Webinars

Overzicht webinars

Community PostTraumatische Groei – Sterker door ellende.

Workshops

In één dagdeel aan de slag met het PTG gedachtegoed.

Workshop PTG voor coaches, psychologen, zorgprofessionals, arbeidsdeskundigen,vertrouwens-personen en behandelaren

De workshop is geaccrediteerd door NIP, NOBCO, STiR, KNGF, LV POH-GGZ, NVvPO, VSR, LVV, SKJ, RSC, NVvA, Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals.

Opleidingen

Geaccrediteerd door o.a. NIP, NOBCO, LV POH-GGZ, NVPA, SKJ, RSC, VSR, LVV,  NVvA en Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals

Basisopleiding PTG

Deze 3-daagse opleiding is ontwikkeld voor allerlei professionals die betrokken zijn bij de behandeling/coaching/begeleiding van mensen die te kampen hebben met psychisch-/emotioneel gerelateerde klachten zoals burn-out, overspanning, depressie, angsten, psychische klachten door ziekten, milde traumatische ervaringen of allerlei andere ellende.

Opleiding PTG-Practitioner / PTG-Coach

Deze 10-daagse opleiding is ontwikkeld voor psychologen, psychotherapeuten, artsen, orthopedagogen, coaches, fysiotherapeuten, zorgprofessionals, arbeidsdeskundigen, behandelaren, POH-GGZ en arbo-professionals die betrokken zijn bij de behandeling/coaching/scholing/begeleiding van mensen die dreigen uit te vallen of die uitvallen door psychisch-/emotioneel gerelateerde klachten.

Opleiding PTG-Master Practitioner / PTG-Master Coach

Deze 7-daagse opleiding is ontwikkeld voor mensen die de opleiding PTG-Practitioner / PTG-Coach met goed gevolg hebben doorlopen en daarnaast uitgenodigd zijn om mee te doen aan de opleiding tot PTG-Master Practitioner / PTG-Master Coach. Hoe je het gedachtegoed PostTraumatische Groei integreert in jouw leven en werk is duidelijk naar voren gekomen in de opleiding tot PTG-Practitioner / PTG-Coach. In de opleiding PTG-Master Practitioner / PTG-Master Coach gaan we dieper in op verschillende thema’s waardoor je nog beter leert hoe je in zeer diverse situaties altijd aandacht en belangstelling kunt blijven tonen voor de persoon die ellende heeft (meegemaakt) en diens capaciteiten en mogelijkheden.

Home » Opleidingen Overzicht

Ontvang Kennis & Inspiratie

We vertellen graag over ons werk en onze missie: PostTraumatische Groei bekender maken dan PTSS. Omdat het zoveel voor mensen kan betekenen! Deze nieuwsbrief biedt inspiratie en kennis. Zowel voor jou persoonlijk als voor jou als professional.

Ontvang de nieuwsbrief

You have Successfully Subscribed!