Over

Wij zijn Anja Jongkind en Greet Vonk

We werken sinds 2013 samen binnen onze praktijk Et Emergo en we hebben PTG-Coaching ontwikkeld. We coachen, publiceren en geven workshops, lezingen, inspiratiesessies en opleidingen over PostTraumatische Groei.

Anja Jongkind

Anja werkt als therapeut en coach al meer dan 40 jaar vanuit PTG-uitgangspunten.
Ze heeft veel mensen begeleid met onder andere psychisch- en emotioneel gerelateerde klachten, traumatische ervaringen, overbelastingsklachten en leiderschaps- en loopbaanvraagstukken.
Ze is 11 jaar directeur geweest van een GZ/GGZ-instelling.

Greet Vonk

Greet is Master Practitioner Coach. Ze is sinds 2006 zelfstandig coach en heeft 20 jaar als manager en directeur in de zakelijke dienstverlening en zorg gewerkt. Ze leerde 20 jaar geleden ‘het vak’ van Anja en deed wetenschappelijk onderzoek naar PostTraumatische Groei. Haar onderzoek is in 2019 gepubliceerd in het wetenschappelijke tijdschrift International Journal of Workplace Health Management.

Locaties

Wij werken zelf vanuit de locaties Wittelte (bij Meppel), Empe (bij Zuthpen), Den Haag en incompany.
Je ziet op deze pagina waar de door ons opgeleide gecertificeerde PTG-Practitioners werkzaam zijn.

Et Emergo

Wij doen nog veel meer, zoals o.a. executive coaching, ontwikkelassessments en bewustzijnsontwikkeling. Lees meer op de website van onze praktijk Et Emergo.

“Anja heeft mij ondersteund bij zowel een innerlijk proces als wel het inzichtelijk maken van mijn krachten en talenten. Ik heb een diepgaand bewustwordingsproces ondergaan. Ik heb mezelf beter leren kennen, waardoor ik me een completer mens ben gaan voelen en met vertrouwen van Anja ook de inzichten heb leren hanteren!
Tijdens dit proces ben ik plotseling mijn echtgenoot verloren.
Anja is in de beginperiode mijn reddingsboei geweest door er te ‘zijn’. Stapje voor stapje vanuit een soort van ‘niemandsland’ een nieuw leven moeten verkennen. Geleerd in alle eerlijkheid alle emoties aan te kijken en toe te laten, hoe zwaar ook, er doorheen gaan.
Het is een ingrijpende gebeurtenis die mij overkomen is, de manier waarop ik met het verlies kan leren omgaan is een keuze, die ik met vertrouwen en begeleiding van Anja ben aangegaan!

Astrid

Home » Over

Ontvang Kennis & Inspiratie

We vertellen graag over ons werk en onze missie: PostTraumatische Groei bekender maken dan PTSS. Omdat het zoveel voor mensen kan betekenen! Deze nieuwsbrief biedt inspiratie en kennis. Zowel voor jou persoonlijk als voor jou als professional.

Ontvang de nieuwsbrief

You have Successfully Subscribed!