Over

Wij zijn Anja Jongkind en Greet Vonk

We werken sinds 2013 samen binnen onze praktijk Et Emergo en we hebben PTG-Coaching ontwikkeld. We coachen, publiceren en geven workshops, lezingen, inspiratiesessies en opleidingen over PostTraumatische Groei.

Anja Jongkind

Anja werkt als therapeut en coach al meer dan 40 jaar vanuit PTG-uitgangspunten.
Ze heeft veel mensen begeleid met onder andere psychisch- en emotioneel gerelateerde klachten, traumatische ervaringen, overbelastingsklachten en leiderschaps- en loopbaanvraagstukken.
Ze is 11 jaar directeur geweest van een GZ/GGZ-instelling.

Greet Vonk

Greet is Master Practitioner Coach. Ze is sinds 2006 zelfstandig coach en heeft 20 jaar als manager en directeur in de zakelijke dienstverlening en zorg gewerkt. Ze leerde 20 jaar geleden ‘het vak’ van Anja en deed wetenschappelijk onderzoek naar PostTraumatische Groei. Haar onderzoek is in 2019 gepubliceerd in het wetenschappelijke tijdschrift International Journal of Workplace Health Management.

Locaties

Wij werken zelf vanuit de locaties Wittelte (bij Meppel), Houten, Empe (bij Zuthpen), Den Haag en incompany.
Je ziet op deze pagina waar de door ons opgeleide gecertificeerde PTG-Practitioners werkzaam zijn.

Et Emergo

Wij doen nog veel meer, zoals o.a. executive coaching, ontwikkelassessments en bewustzijnsontwikkeling. Lees meer op de website van onze praktijk Et Emergo.

“Dat ik een goede balans miste, werd duidelijk toen ik op m’n 53e een stevige burn-out kreeg. De bijzondere en voortreffelijke begeleiding van Anja heeft mij geholpen een betere balans te vinden dan in alle jaren daarvoor, zodat ik na nog vele plezierige jaren in de volkshuisvesting nu al weer jaren geniet van mijn pensioen.”

Wim

Home » Over

Ontvang Kennis & Inspiratie

We vertellen graag over ons werk en onze missie: PostTraumatische Groei bekender maken dan PTSS. Omdat het zoveel voor mensen kan betekenen! Deze nieuwsbrief biedt inspiratie en kennis. Zowel voor jou persoonlijk als voor jou als professional.

Ontvang de nieuwsbrief

You have Successfully Subscribed!