Certified PTG-Practitioner

Astrid Nicolai

Praktijk Astrid Nicolai

Praktijk Astrid Nicolai

Nijbeets, Friesland

Astrid Nicolai (1977)
PTG-Master Practitioner / PTG-Master Coach
www.astridnicolai.nl
astrid.nicolai@krollefier.nl
06 48 23 47 75

Lees meer over Astrid

Astrid is al ruim 10 jaar de bevlogen eigenaar van een kleinschalige zorginstelling, waar kinderen en jongeren kunnen groeien vanuit hun talenten en mogelijkheden.
Sinds februari 2022 is Astrid Certified PTG-Practitioner.

Ellende, groot of klein, niemand van ons blijft het bespaard, het is in ieders leven aanwezig. Maar door welke omstandigheden het ook veroorzaakt wordt, we moeten er wat mee of we willen of niet. We moeten het doorstaan en het doorleven, zodat we het verteren waardoor we ervan herstellen en uiteindelijk bovenuit groeien!

Ook Astrid heeft deze weg afgelegd en ze is door de worsteling, pijn en ellende sterker, wijzer en vitaler in het leven komen te staan.

Het is een moeilijk en pijnlijk proces, er is respect voor het verdriet door de ‘ellende’, maar samen gaan we ook kijken naar jouw mogelijkheden en kwaliteiten, zodat je er als een completer mens uit tevoorschijn kunt komen.

Home » Over » Certified PTG-Practitioners » Astrid Nicolai

Ontvang Kennis & Inspiratie

We vertellen graag over ons werk en onze missie: PostTraumatische Groei bekender maken dan PTSS. Omdat het zoveel voor mensen kan betekenen! Deze nieuwsbrief biedt inspiratie en kennis. Zowel voor jou persoonlijk als voor jou als professional.

Ontvang de nieuwsbrief

You have Successfully Subscribed!