Certified PTG-Practitioner

Barbara Martinus

Quali-Tijd

Quali-Tijd

Den Haag, Zuid-Holland

Barbara Martinus (1967)
PTG-Practitioner / PTG-Coach
quali-tijd.nl
barbara@quali-tijd.nl
06 42 17 12 26

Lees meer over Barbara

Soms komen we wel eens in zwaar weer, hebben we tegenwind of lopen we compleet vast.

Nagenoeg geboren op een boot, heb ook ‘ik’ behoorlijke averij opgelopen, aan de grond gezeten, de schade onder ogen gezien, op sleeptouw genomen, soms de bakens flink moeten verzetten en nieuwe koersen uitgestippeld.

En gelukkig maar: door- en dankzij de worstelingen ben ik kopje onder gegaan en weer boven gekomen. Ik heb mijn gekende en ongekende talenten ontdekt.

Mijn motto: Doen wat je leuk vindt, doen waar je goed in bent, door zelf aan het roer te gaan staan van je leven

Voor mij betekent dat: ruimte creëren waarin je nieuwe routes durft te verkennen en het avontuur aangaat om je te blijven ontwikkelen. Door te spelen en te experimenteren om te ontdekken hoe je jouw talenten en kracht optimaal kunt inzetten in werk en leven. Ik zie dat als een fantastische reis met nieuwe ervaringen. Spannend! Zeker, maar met een goede voorbereiding en betrokken bemanning verklein je de vrees voor het onbekende en kun je genieten van nieuwe perspectieven.

Met veel enthousiasme, een open houding en ongekende nieuwsgierigheid geef ik mijn eigen visie op mens en werk en deel ik van harte mijn opgedane kennis en ervaring met mensen die dit ook bij zichzelf willen ontdekken en inzetten op weg naar een volgende bestemming.

Ik ben graag jouw spiegel, tweede stuurman of verrekijker.

Met ruim 35 jaar ervaring in werving & selectie, HR en coaching heb ik vanaf 2004 mijn krachten gebundeld en coach ik met veel plezier professionals, managers, besturen, directies en op het gebied van persoonlijk- en professioneel leiderschap en talentontwikkeling.

Home » Over » Certified PTG-Practitioners » Barbara Martinus

Ontvang Kennis & Inspiratie

We vertellen graag over ons werk en onze missie: PostTraumatische Groei bekender maken dan PTSS. Omdat het zoveel voor mensen kan betekenen! Deze nieuwsbrief biedt inspiratie en kennis. Zowel voor jou persoonlijk als voor jou als professional.

Ontvang de nieuwsbrief

You have Successfully Subscribed!