Certified PTG-Practitioner

Lisette Guijs

Lisette Guijs

Lisette Guijs

Rotterdam, Zuid-Holland

Lisette Guijs (1977)
PTG-Practitioner / PTG-Coach
lisetteguijs.nl
welkom@lisetteguijs.nl
06 18 46 14 51

Lees meer over Lisette

“Ik ben Lisette en ik geloof dat je kunt groeien door tegenslag. Je kunt ervoor kiezen om in lastige tijden te ontdekken waar jouw kracht en talent ligt. Als je het moeilijk hebt, geeft je dat juist mogelijkheden om persoonlijk en professioneel te groeien. En groei brengt je weer meer geluk en voldoening in je leven.
We hebben allemaal de kracht en wijsheid in ons om om te kunnen gaan met de meest moeilijke omstandigheden én hier zelfs sterker uit te komen. Je kiest dan voor PTG i.p.v. PTSS.”

Meer dan twintig jaar werkte Lisette in het basisonderwijs. Ze coachte leerlingen, ouders en collega’s in zeer uiteenlopende en uitdagende situaties. Ze is Master Special Educational Needs (gedragsspecialist), opgeleid tot mindfulness- en zelfcompassietrainer en NOBCO gecertificeerd PTG-Practitioner / PTG-Coach. Ieder seizoen oganiseert en begeleidt ze een stilteretraite.
Lisette is ervaringsdeskundige in verschillende ernstige trauma’s, zoals (v)echtscheiding, (ongeneeslijke) ziekte, ontslag, verlies, rouw, depressie en in genezing. Haar passie ligt in het werken met (jonge) mensen en zij staat hen graag bij om meer innerlijke rust, veerkracht, bewustzijnsverruiming en harmonie in hun leven te ervaren.

Wil jij veerkracht opbouwen als nooit tevoren en meer positiviteit in je leven cultiveren?
Meer rust en helderheid in je hoofd en minder stress ervaren? Een leven van groei omarmen?
Boek dan een vrijblijvende kennismaking.

Home » Over » Certified PTG-Practitioners » Lisette Guijs

Ontvang Kennis & Inspiratie

We vertellen graag over ons werk en onze missie: PostTraumatische Groei bekender maken dan PTSS. Omdat het zoveel voor mensen kan betekenen! Deze nieuwsbrief biedt inspiratie en kennis. Zowel voor jou persoonlijk als voor jou als professional.

Ontvang de nieuwsbrief

You have Successfully Subscribed!