Certified PTG-Practitioner

Lisette Guijs

Lisette Guijs

Lisette Guijs

Rotterdam, Zuid-Holland

Lisette Guijs (1977)
PTG-Practitioner / PTG-Coach
website volgt
lisetteguijs@gmail.com
06 18 46 14 51

Lees meer over Lisette

Meer dan twintig jaar werkte Lisette in het regulier en speciaal basisonderwijs als leerkracht, remedial teacher, leidinggevende en intern begeleider/zorgcoördinator.
Zij begeleidde en coachte leerlingen, ouders en collega’s in zeer uiteenlopende en uitdagende situaties in Rotterdam-Zuid. Zij behaalde haar Master Special Educational Needs, is opgeleid tot mindfulnesstrainer en organiseert en begeleidt stilteretraites.

Lisette is ervaringsdeskundige in verschillende ernstige trauma’s, zoals (v)echtscheiding, (ongeneeslijke) ziekte, ontslag, verlies, rouw, depressie en in genezing.

Haar passie ligt in het werken met kinderen, pubers, adolescenten en gezinnen en zij staat hen graag bij om meer innerlijke rust, veerkracht, bewustzijnsverruiming en harmonie in hun leven te ervaren.

Zij is tevens nog een dag in de week werkzaam als leerkracht op een grote Montessoribasisschool in het centrum van Rotterdam.
Van haar grote (samengestelde) gezin met pubers geniet zij het meest.

Home » Over » Certified PTG-Practitioners » Lisette Guijs

Ontvang Kennis & Inspiratie

We vertellen graag over ons werk en onze missie: PostTraumatische Groei bekender maken dan PTSS. Omdat het zoveel voor mensen kan betekenen! Deze nieuwsbrief biedt inspiratie en kennis. Zowel voor jou persoonlijk als voor jou als professional.

Ontvang de nieuwsbrief

You have Successfully Subscribed!