Certified PTG-Practitioner

Maaike Vorster

Vox Coaching

Vox Coaching

Uithoorn (werkt landelijk), Noord-Holland

Maaike Vorster (1979)
PTG-Master Practitioner / PTG-Master Coach
Voxcoaching.nl
Maaike@voxcoaching.nl
06 12 76 75 29

Lees meer over Maaike

Maaike Vorster, getrouwd, moeder van 3 dochters, muziekliefhebber en reislustig, eigenaarvan Vox coaching en meer dan 20 jaar ervaring in het commerciële bedrijfsleven, waarvanmeer dan 10 jaar Management Team, (senior)management en 5 jaar HR management.

Aangenaam kennis te maken!

Ik coach professionals in commerciële organisaties bij stress en burn-out, management, balans, communicatie en loopbaanvragen. Ik kan me door mijn werk- en levenservaring goed inleven in de werkomgeving en in de dingen die je kunt meemaken in het leven.

Wanneer je kiest voor coaching bij mij kies je voor een kwalitatieve, actieve en betrokken begeleiding naar een duurzame verandering. Je bent bij mij niet jouw klacht of ellende; ik kijk naar jou als persoon met jouw ellende en ook jouw krachten en alle mogelijkheden die je al in je hebt.

Ik ben NOBCO en NOLOC gecertificeerd en opgeleid als PTG-Practitioner en bij NONONS via de Intensive en Expert opleiding.

Home » Over » Certified PTG-Practitioners » Maaike Vorster

Ontvang Kennis & Inspiratie

We vertellen graag over ons werk en onze missie: PostTraumatische Groei bekender maken dan PTSS. Omdat het zoveel voor mensen kan betekenen! Deze nieuwsbrief biedt inspiratie en kennis. Zowel voor jou persoonlijk als voor jou als professional.

Ontvang de nieuwsbrief

You have Successfully Subscribed!