Certified PTG-Practitioner

Michiel van Dorp

DSquare Life Vista Mentoring

DSquare Life Vista Mentoring

Dieren, Gelderland

Michiel van Dorp (1962)
PTG-Master Practitioner / PTG-Master Coach
website volgt
mhvandorp48@gmail.com
06 36 14 45 57

Lees meer over Michiel

Mijn naam is Michiel van Dorp.

Ik ben in 1962, in Groningen geboren en heb in 2018 een nieuwe kans gekregen. Na een hele moeilijke periode in mijn leven ben ik als het ware opnieuw begonnen.…

Eind tachtiger jaren heb ik in Maastricht twee richtingen van Gezondheidswetenschappen gestudeerd (waaronder Mental Health Science) en ik ben gepromoveerd in 2001.

Jarenlang ben ik zoekend geweest en heb uiteindelijk mijzelf en mijn levensdoel gevonden: de ervaringen van mijn zoektocht inzetten en omzetten in hulp aan anderen!

Nu ben ik een eigen-wijs, kritisch en liefhebbend mens, die anderen gunt om vrijer, dan wel vrij in het leven te staan. Zo wil ik mensen de weg laten vinden naar zelfbewustzijn en vrijheid door als mentor en coach op te treden, en daarnaast als wetenschapper/onderzoeker/schrijver/spreker mijn bijdrage te leveren aan een ‘betere’ wereld: een wereld met minder angst.

Home » Over » Certified PTG-Practitioners » Michiel van Dorp

Ontvang Kennis & Inspiratie

We vertellen graag over ons werk en onze missie: PostTraumatische Groei bekender maken dan PTSS. Omdat het zoveel voor mensen kan betekenen! Deze nieuwsbrief biedt inspiratie en kennis. Zowel voor jou persoonlijk als voor jou als professional.

Ontvang de nieuwsbrief

You have Successfully Subscribed!