Certified PTG-Practitioner

Paul Rinkens

Happy Fuel

Happy Fuel

Maastricht, Limburg

Paul Rinkens (1960)
PTG-Master Practitioner / PTG-Master Coach
Happyfuel.world
paul@happyfuel.world
06 53 31 72 51

Lees meer over Paul

“Ik heb me drie keer in de rondte gewerkt om een paleis te bouwen en toen ik erin woonde, voelde het als een gevangenis”.

Tot mijn 20ste heb ik in het hotel van mijn ouders gewoond, tevens ons huis. Altijd tussen grote mensen met grote-mensen-gesprekken. Mijn ouders hadden eerder een zakelijke relatie i.p.v. een liefdes relatie, en er waren regelmatig financiële spanningen.
Mijn studie aan de Hoge Hotelschool voelde als een bevrijding en zorgde tegelijk voor de creatie van een “ik ga het echt anders doen”-bucketlist. Het was het begin van een prachtige reis en carrière met eigen hotels in Maastricht, Amsterdam en Londen, gericht op succes, status en financiële zekerheden. Een altijd bezige, gevierde zakenman, totdat ik een longembolie kreeg en ik mijzelf volledig kwijt was geraakt.
Het lichaam liegt niet en dit was het begin van mijn reis naar binnen. Een heftige en veelzijdige reis die inmiddels in rustiger water is gekomen, waarvan ik geniet en die mij nieuwsgierig maakt naar alles wat er verder te ontdekken valt.
Inmiddels ben ik ook Certified PTG-Practitioner en loop ik met alle plezier een stukje met jou mee, zodat jij jouw eigen reis leert (h)erkennen, waarderen en hanteren.

Home » Over » Certified PTG-Practitioners » Paul Rinkens

Ontvang Kennis & Inspiratie

We vertellen graag over ons werk en onze missie: PostTraumatische Groei bekender maken dan PTSS. Omdat het zoveel voor mensen kan betekenen! Deze nieuwsbrief biedt inspiratie en kennis. Zowel voor jou persoonlijk als voor jou als professional.

Ontvang de nieuwsbrief

You have Successfully Subscribed!