Certified PTG-Practitioner

Sytske Hosper

Praktijk Sytske Hosper

Praktijk Sytske Hosper

Drachten, Friesland

Sytske Hosper (1975)
PTG-Master Practitioner / PTG-Master Coach
website volgt
sytskehosper@icloud.com
06 40 06 62 14

Lees meer over Sytske

Sytske is al 15 jaar werkzaam als orthopedagoog in de zorg voor mensen met complexe hulpvragen. Ze denkt en voelt mee als mensen zichzelf en elkaar niet (meer) begrijpen. In haar werk kijkt ze met de betrokkenen naar de eigenlijke behoeften, die onder de zichtbare problemen liggen. Dat geeft een ruimere blik op de situatie en nieuwe openheid naar elkaar toe. In de vrije ruimte die dan ontstaat, komen mensen (weer) in contact met elkaar en kan er een hoopvol perspectief groeien.

Sinds begin 2022 is Sytske tevens werkzaam als Certified PTG-Practitioner/Coach, waarin haar kennis en ervaring met PostTraumatische Groei centraal staat.

“Uit ervaring weet ik hoe moeilijk en soms ook donker, het leven aan kan voelen. Emoties kunnen je overweldigen en je hoofd draait overuren om een uitweg te vinden. Het kan een hele stap zijn om echt te voelen wat jou geraakt heeft en welke keuzes je kunt en mág maken die bij jou persoonlijk passen. Dat hebben we namelijk vaak niet zo goed eigen gemaakt of zijn we in de loop van ons leven verleerd.
Maar daar is veel aan te doen!

Door jezelf te ont-dekken en je te gaan ont-wikkelen, wordt je je bewuster van je eigen proces en invloed, zodat je krachtiger en tevredener in je leven staat.”

Home » Over » Certified PTG-Practitioners » Sytske Hosper

Ontvang Kennis & Inspiratie

We vertellen graag over ons werk en onze missie: PostTraumatische Groei bekender maken dan PTSS. Omdat het zoveel voor mensen kan betekenen! Deze nieuwsbrief biedt inspiratie en kennis. Zowel voor jou persoonlijk als voor jou als professional.

Ontvang de nieuwsbrief

You have Successfully Subscribed!