Overzicht Webinars
Community PostTraumatische Groei – Sterker door ellende

Community-leden: gratis / Particulieren: € 10,00 excl. btw / Zakelijk: € 15,00 excl. btw
Community-leden kunnen zich gratis aanmelden via de community; overige deelnemers kunnen zich hieronder aanmelden. 

Datum/tijd
Maandag 2 december
10.30-11.30

Spreker
Ilse van de Burgwal

Onderwerp
Beperkingen en niet beperkt!

Ilse kwam op haar 19-de jaar door twee ongelukken in een rolstoel terecht. Ze heeft daardoor een beperking, maar voelt zich allerminst beperkt.
Sporten sleeptte haar door de moeilijke periode van acceptatie heen. Uiteindelijk werd ze zo goed in rolstoel-badminton dat ze wereldkampioen werd. Dat veranderde haar leven compleet.
Ilse is nu bondscoach van het NL para-badmintonteam en doet daarnaast nog veel meer. Ze houdt van veelzijdigheid en haar rolstoel beperkt haar daarin helemaal niet. Ilse deelt in dit inspirerende webinar de essenties van haar proces. Ze gaat dieper in op onderwerpen zoals: 

  • Wat waren essentiële momenten en besluiten? 
  • Wat sleepte haar door de moeilijke momenten heen? 
  • Hoe lukte het haar om haar leven te leiden in plaats van te lijden? 
  • Hoe gaat ze om met de pijn die er altijd is? 
  • Hoe gaat ze om met krachtig én kwetsbaar zijn? 
  • Hoe gaat ze om met fenomenen als identificatie? 

Aanmelden

Datum/tijd
Uitgesteld

Spreker
Ferry Zandvliet

Onderwerp
Van ‘ouwe zeikerd’ naar ‘inspirator
Op 13 november 2015 is Ferry met vrienden in het Parijse theater Bataclan als drie mannen met Kalasjnikovs het vuur openen in de volgepakte zaal. Ferry ziet en voelt hoe tientallen mensen naast hem worden gedood. Wonder boven wonder weet hij te ontsnappen.
Die ervaring verandert zijn leven. In zijn boek ‘Souvenirs – Beter na Bataclan’ schrijft Ferry dat hij door iets afschuwelijks gelukkiger is geworden. Dat ging echter niet vanzelf. Integendeel. Het was een worsteling.
In dit webinar geeft Ferry een vervolg op zijn podcast aflevering in onze podcast Cadeautje verpakt in prikkeldraad en kunnen deelnemers daarover ook vragen stellen.

Aanmelden

Home » Webinars

Ontvang Kennis & Inspiratie

We vertellen graag over ons werk en onze missie: PostTraumatische Groei bekender maken dan PTSS. Omdat het zoveel voor mensen kan betekenen! Deze nieuwsbrief biedt inspiratie en kennis. Zowel voor jou persoonlijk als voor jou als professional.

Ontvang de nieuwsbrief

You have Successfully Subscribed!