Overzicht Webinars
Community PostTraumatische Groei – Sterker door ellende

Community-leden: gratis / Particulieren: € 10,00 excl. btw / Zakelijk: € 15,00 excl. btw
Community-leden kunnen zich gratis aanmelden via de community; overige deelnemers kunnen zich hieronder aanmelden. 

Datum/tijd
Dinsdag 11 april 2023
20.00-21.00

Spreker
Petra Kramer

Onderwerp
Toxische (liefdes)relaties en PTG

Wat gebeurt er met je als je in een relatie terecht komt waarin een spelletje met je wordt gespeeld? Waarin alles draait om controle en macht, onder een dekmantel van zogenaamde liefde? 

Petra maakte door een toxische liefdesrelatie een zeer pijnlijke en kwetsbare periode in haar leven mee. Ze gaf zichzelf bijna volledig weg. Haar leven brokkelde af. Ook haar werk als consultant voor organisatieveranderingen leed ernstig onder haar bizarre privéleven. 
Haar geliefde bleek als een parasiet op verschillende vrouwen tegelijkertijd te hebben geleefd. 

In het webinar gaat Petra in op toxische relaties. Dat dat (bijna) iedereen zowel zakelijk als privé kan overkomen. En vooral ook hoe je eruit kunt komen en je kracht weer vindt. 
Ze vertelt ook hoe deze periode haar uiteindelijk ook veel heeft gebracht, zoals bijvoorbeeld bewustwording van en inzicht in eigen patronen en valkuilen.

Aanmelden = Gratis voor dit webinar

Datum/tijd
Uitgesteld

Spreker
Ferry Zandvliet

Onderwerp
Van ‘ouwe zeikerd’ naar ‘inspirator
Op 13 november 2015 is Ferry met vrienden in het Parijse theater Bataclan als drie mannen met Kalasjnikovs het vuur openen in de volgepakte zaal. Ferry ziet en voelt hoe tientallen mensen naast hem worden gedood. Wonder boven wonder weet hij te ontsnappen.
Die ervaring verandert zijn leven. In zijn boek ‘Souvenirs – Beter na Bataclan’ schrijft Ferry dat hij door iets afschuwelijks gelukkiger is geworden. Dat ging echter niet vanzelf. Integendeel. Het was een worsteling.
In dit webinar geeft Ferry een vervolg op zijn podcast aflevering in onze podcast Cadeautje verpakt in prikkeldraad en kunnen deelnemers daarover ook vragen stellen.

Aanmelden

Home » Webinars

Ontvang Kennis & Inspiratie

We vertellen graag over ons werk en onze missie: PostTraumatische Groei bekender maken dan PTSS. Omdat het zoveel voor mensen kan betekenen! Deze nieuwsbrief biedt inspiratie en kennis. Zowel voor jou persoonlijk als voor jou als professional.

Ontvang de nieuwsbrief

You have Successfully Subscribed!