PTG Coachsessies ‘Van klacht naar Kracht’ (2 x 60 min.) met gratis E-book

PTG gaat over ‘what doesn’t kill you, makes you stronger’

Ingrijpende gebeurtenissen kunnen je leven stevig beïnvloeden. Of het nu het krijgen van een ziekte is, het meemaken van een burn-out of een depressie, het zien gebeuren van een ongeluk, het meemaken van een echtscheiding, het verliezen van een baan, het verliezen van vooruitzichten in een baan of andere ellende. Het is veelal heftig en ingrijpend. Maar moeilijke tijden of ellende kunnen je levensloop uiteindelijk ook in positieve zin compleet transformeren.

Heb je kennisgemaakt met het gedachtegoed PostTraumatische Groei – Sterker door ellende en heb je even wat hulp nodig om de weg naar groei bij jezelf te vinden?

In twee gesprekken van een uur zetten we je op jouw spoor naar groei. We kijken dan vooral met je naar welke krachten je verder kunt ontwikkelen, die er daardoor uiteindelijk voor zorgen dat je over jouw klachten heen kunt groeien. Van klacht naar Kracht dus.

In twee gesprekken van een uur lukt het bijna altijd iemand op het juiste spoor te zetten. Daarna kun je besluiten of je het vervolgpad zelfstandig wilt lopen of dat je daarbij nog (zo nu en dan) gesprekken wilt ter verdere ondersteuning.

We nemen contact met je op voor het maken van de eerste afspraak. De afspraak voor het tweede gesprek maken we met je aan het eind van het eerste gesprek. De gesprekken kunnen online, telefonisch of face-to-face plaatsvinden.

Je krijgt gratis het e-book ‘PostTraumatische Groei – Sterker door ellende’ toegestuurd bij de aanmelding voor deze twee gesprekken. Meteen na je betaling krijg je daarvoor de download-link.

297,00

Opties & Bestellen
Aangesloten bij

Ontvang Kennis & Inspiratie

We vertellen graag over ons werk en onze missie: PostTraumatische Groei bekender maken dan PTSS. Omdat het zoveel voor mensen kan betekenen! Deze nieuwsbrief biedt inspiratie en kennis. Zowel voor jou persoonlijk als voor jou als professional.

Ontvang de nieuwsbrief

You have Successfully Subscribed!